nedjelja, 3. siječnja 2016.

Favoriti prosinca

Dok sam razmišljala o blogu,sjetila sam se da nisam napisala favorite za mjesec prosinac,odmah sam slikala sve proizvode koji su se našli na listi.To su ovi proizvodi:
Krenimo sa opisivanjem svih proizvoda,ovaj mjesec ima dosta dekorative jer sam se šminkala za rođendan,za Božić,sv.Nikolu i još za nešto.
Avon care univerzalna obiteljska krema za ruke,lice i tijelo sa ekstraktima kamilice i zobi -meni je ova krema na licu izazvala prišteve nakon samo 2 korišćenja,zato je za to ne koristim,ali za ruke je predobra.Ova je limitirano božićno izdanje ali ima sličnih.Planiram recenziju o ovoj kremi.
Avon care gel za čišženje sa aloe verom i vitaminom E-ovaj gel mi je pomogao u smanjenju prištića.Biti će recenzija.
Mannhatan Cleanface BB cream-kupila sam je specijalno za doček Nove godine.Koštala je 40 kuna,lijepo prikriva,ali  za neke veće nepravilnosti treba nanijeti  još jedan sloj.Ima ugodan miris.Mene je oduševila upravo zbog mirisa,ali i zbog toga što je lagana na licu.Ne vidi se da je imaš.

Avon Boost it vodootporna maskara-lijepo izdužuje trepavice,daje im mali volumen,meni se sviđa i pripremam recenziju.
Flash lak za nokte-ja sam ovaj lak kupila u ljekarni,dobro nisam ja,nego moja mama.Boja mi se sviđa,baš je lijepa na noktima.Možda napravim recenziju,ali ne vjerujem jer ionako ima 10 pripremljenih recenzija.
Avon only imagine-ne znam jeli ovaj parfem još dosptupan.Dobila sam ga od mame.Sviđa mi se miris.
Midle paletica.najbolja,kupljena u bipi.Nijanse mi se sviđaju.Broj moje je 3, ovaj kist je super za nanošenje ovih sjenila.
BL olovka za usta-moja prva olovka za usta,dobila sam je od sestre,koristila sam ju uz Baby Lips pink punch.
Avon ruž za usne-ne želim previše komentirati jer je nedostupan,to jest maknut iz ponude,ali sam ga morala staviti jer je boja savršena.
ColorTrend sjajilo za usne-obožavam sjajila za usne,i jako mi je žao što ih većina blogerica ne može smisliti,ne voli ih.Poštujem njihovo mišljenjeJa ih najviše volim zbog mirisa.Ovaj sam dobila od sestre i miriše na ribizl,zato ga najviše i volim.Ima sitne šljokice i sadrži ulja i zbog toga lijepo njeguje usnice.

I to je to od favorita.U zadnja 3 dana sam redovito izbacivala postove,i to mi je oduzelo energiju i želju za pisanjem,pa sam odlučila sutra ne pisati post.Treba mi vremena za slikanje i pripremu za sljedeći post,koji je dio blagdansko/novogodišnjeg serijala,taj post mi je predzadnji u tom serijalu i želim ga odraditi kao treba i zato ću uzeti jedan dan predaha.

Nema komentara:

Objavi komentar