utorak, 12. siječnja 2016.

Moje novogodišnje odluke

Zadnji post blagdansko/novogodišnjeg serijala.Nemam nekih velikih odluka jer sam zadovoljna svojim životom i samom sobom.

1.Trudi ću se oko škole!!
Ovo svaka školarka ima na svom popisu.Ja nemam nekih velikih problema oko toga,ipak sam ja odlikašica koja ide na natjecanja.ovo se kod mene i odnosi na natjecanja,jer mi je prošle godine jako malo bodova falilo do županijskog iz geografije

2.Održavati ću sobu čistom!!
Iako je većinu vremena čista nekada se zna dogoditi koji peh u obliku nesloženog kreveta i razbacane šminke.E pa neće više!!

3.Biti umjerena u slatkišima!!
Baš ih volim,ali na svakom mom popisu je ovo da me podsjeća na umjerenost u malim napastima.

4.Biti uporna u svojim naumima i ciljevima!!
Želim biti uporna u dolasku do cilja,želim unaprediti ono što radim,ovaj blog,svoj život i pritom promjeniti i sebe.

5.Bit samopouzdana!!
Neću dati da me gaze,u proteklim godinama sam bila previše miroljubiva,svi su me mogli iskorištavati.Nema toga više,ja imam svoje ja.Braniti ću se ako je potrebno,neću dati da me se vrijeđa.Ja sam kao i svi vi,jedinstvena i lijepa na neki svoj poseban način,kao i svi ljudi na ovom svijetu.

To je to,ovo su moje novogodišnje odluke,na kraju godine ću vidjeti koliko sam ih se pridržavala-Moj najveći je savjet ne odustajte,budite veseli,razigrani jer se jednom živi,pa onda iskoristimo to,a ne da se bojimo svega i da trpimo iskorištavanje.Pokažimo što znamo.

Nema komentara:

Objavi komentar