subota, 16. siječnja 2016.

Zajednička recenzija Avon proizvoda

Nažalost,iako sam imala velike planove za ove recenzije,na kraju sam odlučila spojiti i rezencirati proizvode iz Kampanje 16 i 17 2015 godina.Dok ću proizvode koje sam naručila u 1.kampanji u 2016 recenzirati  za 4.5 dana,naravno možda i prije.
No proizvode koje ću danas recenzirati su:
Oprostite što je malo nakrivo(zaigrala sam se). 

1.Boost it vodootporna maskara
Ova maskara me je oduševila,bila je u favoritima,ja sam tražila nekakvu maskaru i vidjela sam ovu,za 22 kune,i sada ja sam si je uzela,iako nisam baš imala neka očekivanja.I čim je došla odmah sam si je stavila,boja je lijepa crna,jedan sloj je dovoljan.Što se tiče volumena je baš onako kako ja volim,ali za cure koje vole malo veći volumen,predlažem da preskoče ovu maskaru.U aktualnom je katalogu nema.piše da je vodootporna,i zaista je,treba je ostaviti da se osuši(kao i svaku drugu),micelarnom se skida,ali se morate potruditi,jer neće se skinuti baš tako lako.
Ja bez maskare!
Jedan sloj,inače ne lijepi trepavice,ali je ja u ovom slučaju nisam baš dobro nanijela.

2 sloja,malo sam popravila sa ovim slojem,ali se ipak ne vidi kako stvarno izgleda kada je ja dobro nanesem,inače ne nanosim 2 sloja.

2.Avon care gel za čišćenje lica sa aloe verom i vitaminom E
Ovaj gel za čišćenje sam koristila u trećem razredu i tada sam isto ga jako voljela,sada sam ga opet nabavila za 15 kuna,u aktualnom ga katalogu nema.Bijele je boje i lijepo opere lice,mene lice kasnije ne zateže,a imam suhe obraze.
Bijele je teksture,neće se razliti,čak iako tako izgleda.Nanosi se na vlažnu kožu,nakon što se razmaže izgleda ovako:
Zatim se naravno ispere,mala količina je dovoljna za moje lice.

3.Univerzalna obiteljska krema sa ekstraktom zobi i kamilice.
Krema je dobra za ruke,za tijelo ne znam,ali meni je licu nakon 2 korišćenja uzrokovala prištiće.Zato je za to ne koristim,ali joj i ne zamjerim to previše jer meni sam krema Nivea(plava)odgovara,jer sam se navikla na nju od malena.Lijepo hladi i nahrani ruke,i savršena je za zimu,ruke su poslije nje mekane.
Bijele je teksture,lijepo se razmazuje i brzo se upija.Ova je limitirano izdanje,ali je svake zime ponovno izbacuju u drugčijem pakovanju.Preporučila mi ju je kuma,koja je imala staro pakovanje,od prošle godine.Platila sam je 25 kuna.
Ovo je bila prva recenzija na mom blogu,nadam se da vam se sviđa,jer će ih biti još puno.

Nema komentara:

Objavi komentar