srijeda, 12. travnja 2017.

Filmovi koje sam pogledala u ožujku


-Nisam pogledala mnogo filmova, ali su svi koje sam pogledala zadovoljavajući, i zaslužuju biti spomenuti na blogu.

How To Be Single

-"New York je pun usamljenih srca koji traže svoju srodnu dušu, a Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom i David imaju zajednički zadatak kako ne biti u vezi u ovom svijetu ljubavi."

-Stvarno interesantan film, zanimljiv za gledanje. Nije nešto "vau", ali ga vrijedi pogledati zbog nekih urnebesnih scena.

Ocjena: 7/10, Link: KLIK-Madame Bovary-"Šarl Bovari, seoski ljekar i udovac, ženi se ljupkom djevojkom Emom Ruo. Ema je kći imućnog seoskog gospodina. Ranu mladost i školovanje provela je u manastiru, gdje često kradom čita zabranjene romantične ljubavne romane i mašta da je dio njih… Dobroćudni Šarl misli da je Ema sretna s njim. Međutim, ona vrlo brzo shvaća razliku između snova i monotone jednoličnosti svakodnevnog malograđanskog života."

-Moram da spomenem da ovaj film ima dosadnih djelova odmah na početku jer je to njegova jedina mana. Moram da pohvalim scenografiju i kostimografiju koja je na vrhuncu u ovom filmu. Glavna glumica je odlično odigrala ulogu, kao i ostali glumci. I film je stvarno vrijedan gledanja, iako vjerujem da je knjiga još bolja.

Ocjena:  9/10 Link: KLIK


Friend request

-"Laura, popularna djevojka na svom fakultetu, veoma je aktivna na društvenim mrežama te dijeli gotovo svaki detalj svog života sa svojih preko 800 prijatelja na Facebooku. No, nakon što prihvati poziv za prijateljstvo od nepoznate djevojke koja se naziva Marina, Laura odjednom postane opsjednuta njenim profilom. Ono što uistinu stvari učini stravičnima jest što ubrzo nakon toga, svi njeni prijatelji sa Facebooka počinju misteriozno i nasilno umirati, jedan po jedan."

-Film sam gledala sa prijateljicom, i nama se je svidio, dok se jednoj drugoj kolegici nije uopće svidio. Stvarno je napet, i jeziv. Nije jako strašan kao neki hororo koje sam gledala, ali ima par strašnih scena. Znači, vi koji se bojite, na rođendanu slobodno predložite ovaj film kao alternativu kada "ljubitelji horora" počnu s željom da gledaju horor. Oni će se zadovoljiti, a vi nećete morati kući drhteći od straha.

Ocijena: 10/10 Link: KLIK


Pogrešno skretanje 5: Krvne veze

-"Mali grad iz Zapadne Virdžinije je domaćin legendarnog festivala Mountain Man za vrijeme Noći Vjepštica, kada se rulja kostimirane mladeži okupi i proslavlja festival uz odličnu muziku i bezazlene nestašluke. Međutim, porodica deformisanih kanibala im kvari zabavu."

-Svi vi znate koliko ja volim serijal "Pogrešno skretanje", tako da sam bila najglasnija od svih kada se je glasalo da gledamo ovaj film. Film je strašan, sa odvratnim scenama i nije za "strašljivce". Doslovce vas je kasnije malo strah ići kući, ja se baš ne bojim, i kada biramo horore velik sam zagovornik ovog serijala koji će dobiti svoj 7. dio. Jej!

Ocijena: 10+++++/10 Link : KLIKBroj komentara: 8:

 1. Super post!
  http://janead.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 2. Zanimljivi naslovi filma,pogledacu neke. Odlican post :)

  The Boho Diary

  OdgovoriIzbriši
 3. Gledala sam sve filmove, osim Madam Bovary, ali znam i o čemu se tu radi jer smo imali lektiru baš ove godine. Jako dobra selekcija filmova :D

  Delilah's Stories

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Da, vjerujem da je knjiga još bolja jer je najčešće tako. :)

   Izbriši
 4. Divan post iako nisam pogledala ni jedan od navedenih filmova.

  Moj mali kutak

  OdgovoriIzbriši