subota, 2. rujna 2017.

BTSwithA = Haul post (2017.)


-U ovom trenutku vjerojatno smo svi mi opremljeni za školu, jer ako nekome još nije počela, sigurno počinje sljedeći tjedan. Ispod svake fotografije će biti mali opis, a prošlogodišnji post na ovu temu možete pročitati OVDJE

Školski pribor-Iako prvobitno nije bilo u planu kupovanje nove torbe, ispalo je da se je stara pokidala. Kako ni u jednoj trgovini nisam našla neku koja mi se sviđa, naručivala sam preko e-kupi. Tamo sam našla dva favorita i nakon nekoliko premišljanja (a i uz Elinu pomoć) odabrala sam ovu. Čini se malom, ali u nju sve stane, dosta je prostrana i jako čvrsta. Njezina tema jeste Minnie Mause, ali mi se taj dizajn jako svidio, a ipak nije nešto jako djetinjasto. Jako sam zadovoljna i kako stoji kada ju stavim na leđa sa stvarima jer prošla mi je baš visjela, dok ova ne. Koštala je 160 kuna i jako sam zadovoljna, poštarina je 30 kuna, ali mi ju nismo plaćali i došla je za oko 5-7 dana.
-Torba je velika, no kada imam osam sati, tenisice za preobuku mi ne stanu u nju. Zato sam naručila i ovu vrećicu za tenisice. Pošto volim Star Wars odlučila sam se za ovu, jako je čvrsta i lijepo urađena. Opčinjena sam slikom i doslovno ju obožavam. Cijena joj je 54 kune na e-kupi.
- Normalno, kupljene su i knjige, te omoti za njih. 
-U osnovnoj moramo imati kutiju za tehnički. Pogledala sam stvari sa kojima ćemo raditi i sigurna sam da će nam biti zabavno. Ako išta barem ne moram ponovno raditi strujni krug.
-Personalizirane naljepnice se isto mogu naći na e-kupi. Već sam ih jednom imala i mislim da je to sjajna ideja. Kupila sam 36 komada. Dizajn mi se isto jako sviđa jer sam upravo to željela. Imala sam ih i u 3. razredu, no tada sam imala note kao slikicu na njima.

-Inače na kućnu adresu dobivamo Lidlove kataloge, i ja ih volim prelistati. Tada sam vidjela da ima dosta stvari za školu i svidjele su mi se pa sam mami rekla da želim takve bilježnice. Jako mi se sviđaju jer su na njima prikazane prirodne ljepote Hrvatske. Svaka ima 80 listova, i listovi nisu jako tanki.
-Za predmete na kojima više pišemo uzela sam bilježnice sa debljim uvezom. Sa spiralom je za fiziku, ima 100 listova i kupljena je u Lidlu. Ostale imaju 92 lista, i kupljene su u NTL-u.
-Od bilježnica još imam još ovu bijelu koju sam dobila u tehničkom kampu i služit će mi za kidanje papira na satu razrednog odjela, te ovu sa starkama koja je za tehnički. Kupila sam i zadaćnicu te kajdanku.
-Za likovni sam uzela nove kistove jer svake godine posudim i onda mi se zagube, tempere, te novu paletu jer su na moju staru koja je bila stara 7 godina stali i pukla je. Čašicu za vodu ste već vidjeli.
-Još sam za likovni uzela i ove flomastere koje ste vidjeli. Tuš, glinamol, nove škare (dobila u tehnčkom kampu), ljepilo, te masne bojice s kojima rijetko radimo, ali ih treba imati.
-Rječnik mi je potreban za engleski, a u informativku pišem datume roditeljskih sastanaka i testova, te zadaće. Samoljepljive papiriće sam kupila da ih vješam na tablu. I tu je još geometrijski pribor koji svake godine pukne, te novi šestar jer je stari odlučio otići u mirovinu nakon dvije godine muke. U ovom setu se dobije i tehnička olovka, za 20 kuna se isplati kupiti ga jer to ipak nisu šestari koji se brzo pokidaju.
-Bojice mi trebaju za biologiju, kada crtamo nešto. Kupila sam i dva seta markera, ove tanke sam stavila u pernicu, a deblje ću koristiti kada kući budem radila sheme. Sada barem imam dovoljno boja za kombinirati.
-I još pribor za pisanje. Pernica je već viđena, ove kemijske sam imala već i sjajne su mi. Kupila sam i novu tehničku olovku te ovaj set od četiri kutijice špiceva. Gumice kao što je ova crvena su mi vrh, zbog oblika koji prijanja uz prst, ali i boje. Stvari u vrećici sam dobila i dobro će mi doći olovke kada nekome budem morala posuđivati.


Odjeća i obuća-Imam krivu nogu i zato za van uvijek uzimam Nike ili Adidas jer su njihove tenisice jako čvrste i izdrže čak i godinu dana. Prvi put sam kupila Adidas i jako mi se sviđaju. Nova su kolekcija i došle su 240 kuna što je za ove tenisice jako jeftino. Boja je inače jako slična bordo boji, dok su ove crte neka "nude" nijansa. Kožne su i jako su kvalitetno urađene, imaju mekanu i udobnu unutrašnjost, te male rupice za dovod zraka. Ima ih i bijeloj boji, ali ja sam uzela ove jer bijelo i ja nikako ne idemo zajedno,


-Zbog tjelesnog uvijek kupujem tenisice sa gumenim đonom za preobuku. Ove su isto jako kvalitetne, te mislim da će mi dugo trajati. Kupljene su u Svijetu obuće za 175 kuna.-Stopalice sam kupila u Kiku, pamučne su i taman su za ovaj period godine.-Tajice koje izgledaju kao traperice sam dobila od sestre, imaju kao neke stikere na sebi i predivne su. Jako su udobne i tople. Crne tajice sam kupila u Kiku za 50 kuna i one su mi obavezne za tjelesni. Rastezljive su i nisu providne.

-Obje majice su kupljene u New Yorkeru po cijeni od 40 kuna. Imaju jako lijepe natpise. Crna mi se sviđa jer je ona nešto između crop topa i majice, ali i zbog premoćnog natpisa! No, i plava mi je lijepa. Jako su mekane i udobne, plava ima na dnu polukrug dok crna ne. -I na kraju kupila sam i bijeli sportski grudnjak. Nikada ne nosim one sa žicom jer se u njima ne mogu opustiti i ne osjećam se ugodno. Najbolje se osjećam u čisto bijeli sportskim grudnjacima. Ovaj pamučni, jako je udoban i mekan. Koštao je 30 kuna i obožavam ga.

-Još sam kupila i dvije obične bijele majice za tjelesni u Kiku po cijeni od 25 kuna, no zaboravila sam ih fotografirati. 2 komentara:

  1. Sjajan post, draga moja. Haul je divan, sve mi se siviđa, ali najviše sveske.

    Adda's life

    OdgovoriIzbriši