četvrtak, 21. rujna 2017.

BTSwithA = Osmi razred


-Što se sve može promjeniti u 8 godina, što se može dogoditi? Bilo je tu svađa, nalazili smo prijatelje, otkrivali pravu istinu o nekima, imali smo ljubavne zavrzlame, odrastali smo, zezali, varali, igrali.. Neki su tu od početka, neki tek četvrtu godinu, ali koliko god mi stvarno željeli da iskočimo što više iz te škole taj osjećaj barem male tuge ne možemo poreknuti. Nije bilo savršeno, ali opet je, na neki svoj ne-savršeni način.

- Zar stvarno godine mogu toliko brzo proletjeti? Hoćemo li se mi poznavati nakon svega, ili ćemo na ulici okrenuti glave jedan od drugoga? Toliko toga se je dogodilo u toj zgradi, na tim eskurzijama, u tim klupama.. Nekima prve veze, ljubavi, prijateljstva, prve ambicije, prvo sve. -I odjednom zadnja godina, ta završna godina. Iako na početku, znaš da će proći. Toliko toga će se promjeniti. Nećeš više ući u razred i vidjeti onog dječaka, nećeš skakati na istu kolegicu i čekati na istom mjestu. Nećeš zezati istog profesora i nećeš se šminkati u istom wc-u. Nećeš, nećeš VIŠE NIKADA.

-Što onda ja želim od svoje zadnje godine? Ja želim da bude ista kao prošle! Želim da se zezamo, da radimo party-je, da idemo na eksurziju, da se gađamo grudama, da radimo plakate, da slavimo rođendane i na kraju da imamo najbolje ljetovanje zajedno. Nisu oni savršeni razred, ali 8 godina nije malo. Prihvatiš ljude, baš takve kakve jesu. I da, želim da dobijem nagradu za prođene razrede s pet nula, da upišem željenu školu, da idem na dodatne i kreativnu, sve to, ali opet da to radim opušteno i da ovu godinu pamtim kao najbolji završetak jednog od najboljih razdoblja mog života.
- Svim svojim kolegama (koji su još sa mnom, ali i onima koji su otišli) želim, kao i sebi sreću na budućim upisima, te da pamte osmogodišnji period po onome dobrome, a ne po onim lošim trenucima. Isto savjetujem i vama ostalima koji ovo čitate. Da, pišem sada ovo jer će na kraju svega biti prekasno da se vratimo i uživamo, a u ovom trenutku još ima vremena.Broj komentara: 6:

 1. Super post! Meni je također bilo preljepo u 8 razredu! Provedi lijepo zadnju godinu *--*
  Novi post -> This is my life

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Vjerujem da će mi biti vrlo lijepo, a drago mi je što je tebi bilo. :)

   Izbriši
 2. Love your post dear ♥
  If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

  http://herecomesajla.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivno napisano... S ovom godinom zatvaraš jedno poglavlje života koje će tada postati samo jedna lijepa uspomena. Nauživaj se zadnje godine osnovne škole :)

  Zaslužuju li blogeri i youtuberi titulu “idola”? moonstears

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Svjesna sam toga, i vjerujem da će mi i ova godina biti divna. :)

   Izbriši