utorak, 26. rujna 2017.

Favoriti lipnja, srpnja, kolovoza i rujna


-Nakon četiri mjeseca ne-pisanja favorita, konačno izlazi jedan takav post. Koristila sam par stvari preko čitavog ljeta, a neke sam tek počela koristiti u rujnu. 
- Jedan pravi ljetni i tropski miris. Ostaje tijekom čitavog dana, lijepo njeguje kožu, a miris se osjeti i pola sata nakon izlaska iz kupaonice. Obilježio mi je ljeto, i baš nekako ide uz taj period.
Puno ime je: Rexona tropical power fruits and freshness.-Kada sam preko ljeta bila kod kuće, koristila sam ovo ulje. Ulje miriše sasvim solidno. Nešto se je govorilo da odbija komarce i to je stvarno istina jer sam izlazila van i kada sam njega stavila niti jedan me nije ugrizao. Čini kožu mekanom i sjajnom, ali nije jako masan i brzo se upija. Puno ime mu je: Avon skin so soft orginal sa jojobom.
-Drugo ulje je isto Avonovo, mnogo je masnije i hranjivije od prethodnog. Upija se malo sporije. Miris mu je mnogo ljepši, a ambalaža je za putovanja praktičnija pa sam ga nosila na putovanja. Lijepo mi je nahranio kožu nakon kupanja u moru. Puno ime: Avon skin so soft silky moisture.
- Tijekom ljeta na licu sam dobila prišteve koji su se proširili na vrat, dobila sam ovu vodicu koja se dobija na recept. Prva bočica mi je mnogo pomogla, imala je drugačiju ambalažu i miris, no druga (ova na slici) mi je samo pogoršala stvari tako da ovaj proizvod i volim i mrzim. No, preporučujem da probate, jer je besplatno (odete samo kod doktorice po recept), možda će vama ova novija formula odgovarati i pomoći. Puno ime: RP losion s klindamicinom.-Ljubičastu kremu sam dobila nakon što sam ponovno otišla kod doktorice jer mi losion nije djelovao. Nanosi se jedanput na dan, navečer i meni je mnogo pomogla. Ne plača se, ali vam ga doktorica opće prakse ne smije prepisati (moja je nekako zaobišla to), nego morate kod dermatologa. Miris je okej, ne smrdi, i jako dobro isušuje prišteve. Jedini problem je što isušuje i kožu, pa ćete ju morati više njegovati. Puno ime: Belupo Sona adapalen.

-Krema ispod je vrlo poznata jer se redovito reklamira. Radi se o poznatoj DEEP RELIEF kremi. Kupili smo je zbog moje ruke i stvarno mi je jako pomogla, a miris me je osvojio. Hladi dio tijela i time smanjuje bol. Cijena male tubice je 65 kuna, a veće oko 100.
- Preko ljeta sam puštala nokte i oni su narasli do zavidne veličine, no kako su mi treninzi počeli više od pola je odsječeno. Lak koji mi je bio omiljeni je GABRINI 339. Tekstura je odlična, potrebna su dva sloja za potpuno pokrivanje. Četkica je dovoljno široka i savršeno radi svoj posao. Ambalaža je jako čvrsta i neće se lako razbiti. Omjer cijene i kvalitete je odličan, i uvijek preporučujem Gabrini lakove.

-I na kraju, jedina stvar koja pripada kozmetici je sjajilo za usne. Inače ne volim sjajila jer se sve ljepi, ali ovo je manje ljepljivo. Vrlo lijepo miriše i daje predobru boju. Stvarno mi se sviđa i i bio je apsolutan član svakog šminkanja za izlazak preko ljeta. Puno ime: Avon Luxe lip gloss u nijansi proper pink.
Jeste li vi probali koji od ovih proizvoda?

Sve fotografije su moje, ako ih u bilo kojem slučaju negdje odlučite objaviti napomenite da su fotografije sa ovog bloga.

3 komentara:

  1. Nisam probala ni jedan od ovih proizvida ali moram priznati da mi se svi čine zanimljivi za isprobati. Odličan post!

    OdgovoriIzbriši