nedjelja, 17. rujna 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 10.9. do 17.9. (2017.)

-Zbog određenih problema za koje ćete saznati u ovom postu nisam bila u mogućnosti pisati postove ovog tjedna.

-U ponedjeljak je još sve bilo u redu. Došla sam iz škole, napisala zadaću, pogledala omiljenu seriju i spremila se za trening. Na treningu sam malo udarila ruku, no kako se to često događa nisam se niti malo zabrinula. Bol je prestala i ja sam mislila da ne moram o tome niti reći mami.

-No, u utorak na tjelesnom je košarkaška lopta pala direktno na moju ruku i to na dlan. Nisam bila u stanju da uopće pomaknem prste, a kako je to bila desna ruka čitav ostatak dana nisam ništa pisala. Kada sam došla kući, mama me je odvela na hitnu. Hvala Bogu, ruka je bila jako natečena, ali ne i slomljena. Sutrašnji dan nisam otišla u školu, nego sam hladila ruku.
-U četvrtak sam otišla u školu, ali nisam pisala. Taj dan je bio i kirbaj u mjestu gdje živi moj djeda. Kao i svake godine tamo smo ručali, a ja to obožavam jer djeda stvarno dobro kuha. Kupila sam neke sitnice i vozila se na ringlišpilu, nisam mogla puno jer me je ruka boljela, ali svakako je to bio jedan lijep dan. 

- Ujutro u petak sam imala dodatnu iz geografije, razgovarali smo o eskurziji. Učiteljica je rekla da ja malo istražim moguće destinacije, tako da ako netko ima prijedlog, a da je u Hrvatskoj neka napiše. Bila sam u školi do 6. sata, a onda sam otišla kod doktorice jer je ruka bila sve gore i gore, dala mi je kremu. U 5 sati sam otišla kod kolegice na rođendan. Bilo je jako lijepo, pjevali smo, jeli kolače, skakali i na kraju se šetali.
-Jučer mi je ruka bila bolje, pa sam očistila kuću, te otišla do sestre. Sa Ivanom sam išla do trgovine i pojela sladoled, a navečer sam čistila sobu (inače ja uvijek čistim sobu u 22 sata, haha, da znam, čudna navika).

-Danas sam ujutro išla sam mamom i kumom na autopijacu, kada sam se vratila prepisivala sam sve što su moji radili prošli tjedan. Ruka me sada jako boli jer sam je isforsirala, ali 90% posla je obavljeno. Kod Ivane sam sa Elom čitala pjesme iz njezine čitanke, a onda sam išla kod druge sestre. Igrala sam se sa nećakom. Dobila sam dosta svari, raščupala sestru i popila veliki kapučino. Maloprije sam se okupala i baš sam sretna kako je ovaj tjedan završio.- Stvari koje sam kupila i dobila ću pokazati u sljedećem postu ove rubrike. Nadam se da ću ovaj tjedan napisati mjesečne postove, te urediti još neke stvari. Čitala sam sve vaše postove, no zbog ruke nisam komentirala. Prstima sada mogu micati pa ću pisati postove. Svima vama želim lijepu i uspješnu radnu sedmicu bez prevelikog stresa.


Kako ste vi proveli ovaj tjedan?


Sve fotografije su moje, ako ih u bilo kojem slučaju negdje odlučite objaviti napomenite da su fotografije sa ovog bloga.

4 komentara:

 1. Baš si imala divan tjedan! I moj djed fino kuha, hehe :)

  Best coffee shops in Zagreb: moonstears.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Nadam se da je ruka bolja! Brz oporavak draga Marija! <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Sada je bolje, i nadam se da će tako i ostati. :)

   Izbriši