nedjelja, 24. rujna 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 17.9. do 24.9. (2017.)

-Jučer nam je zvanično počela jesen! Nadam se da ste i vi kao ja spremni za jesenje aktivnosti. 

-Moram priznati da zasada uspijevam vrlo dobro balansirati između hrpe stvari koje sam ove godine utrpala u raspored. Tjedan sam provela kao i uvijek u istom tonu. Pisala sam zadaću, učila, išla na treninge. No, ipak bilo mi je baš dobro. Ela je krenula sa mnom na kreativnu, pa zajedno radimo naušnice koje su nam tema. Iako Ela viče stalno da ne zna, zapravo vrlo dobro to radi. Što se tiče postova, ideje samo lete i ubija me što ne stižem svaki dan pisati. Osmi razred pak se pokazao mnogo zanimljivijim od sedmog, strujni krugovi iz fizike su mi baš fora, a ni tehnički nije loš. 

-Sljedeći tjedan želim napraviti par stvari koje nisam stigla. Želim oporaviti instagram profil, razvrstati sve fotografije, promjeniti izgled bloga, konačno kupiti bilježnice za sve predmete, srediti raspored, te ploču za informacije. Svaki dan ću pokušati napraviti nešto od toga.-U subotu je bila godišnjica mojih roditelja. Ujutro sam se probudila i shvatila to, otrčala sam u trgovinu i kupila poklon. Dan i nije prošao kako sam htjela, prvo su neki gosti došli ranije, pa sam mafine radila nabrzaka i prva tura je propala. Pogrešno sam shvatila mamine duple porcije i umjesto 24 mafina, ja sam napravila 48. Na kraju još su javili mami da ide voziti repu i ja sam ostala sama sa gostima (sestrom, kumom, nećakom i šogorom), da bih nakon što su oni otišli sama čistila čitavu kuću i prala suđe. Baš opuštajuć dan, zar ne? (#sarkazam).


-Ipak, danas je bio jako zanimljiv dan. Ujutro sam se probudila i spremila, te otišla do Ivane jer moji voze repu i nisam htjela biti sama kući. Nekako sam zaboravili kupiti sok, pa sam išla u trgovinu, a dok sam se vračala, neki luđak je očito bio pijan i stjero me u prokleti kanal, da ne udarim glavu, nekako sam odskočila i bicikla je pala na moju desnu ruku. Ne znam objasniti, ali recimo da mi je trebalo oko 10 minuta da se podignem, i nekako provjerim ruku. Imam osjećaj da se univezum urotio protiv moje ruke i želi da ju slomim jer sam već drugi put imala sreće da baš desnu ruku zeznem. Kada sam se vratila do sestre, pisala sam zadaću, a onda sa Elom radila naušnice. Bilo je jako zabavno, kući sam se vratila tek oko pola osam. I onda sam se otuširala, a pošto su mi roditelji došli, tata i ja smo radili neki zadatak iz geografije. (#ruka_je_okej_malo_boli).-Trenutno čitam ponovno "Harry Potter i Plameni pehar", a kako smo za zadatak imali fotografirati oblake, imam hrpu fotografija oblaka i zato su već u drugom postu oblaci.

Kako ste vi proveli ovaj tjedan?


Sve fotografije su moje, ako ih u bilo kojem slučaju negdje odlučite objaviti napomenite da su fotografije sa ovog bloga.

Broj komentara: 6:

 1. Tek sad shvatam da mi jo ovo prvi put da čitam tvoje ' Nedeljom navečer postove ' .... KAKO JE TO MOGUĆE... Moram ti reći da mi se ovo mnogo sviđa, podeliš lepo sa nama nešto što ti je obeležilo ovu nedelju a opet i sačuvaš skovu privatnost koliko-toliko :) Zanimljivo je na kraju sve *-* I da mogu ti reći da je meni ova nedelja isto solidno protekla, ne znam kako me još drži ova konstantna motivacija u školi hahaha, obično me popusti posle prvih nedelja... Ali sad je rešila da se zadrži haha :) <3 <3 I daaa slike su mi sve preeeelpe, pogotovo ona tamnija sa jelkom, stvarno je prelepa * - *


  Boomy's Place

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ajme! Hvala ti na svemu! Drago mi je što ti se sviđa moja rubrika, trudim se da sa vama podijelim dovoljno da me upoznate kao osobu, a da ipak one najprivatnije stvari ostavim za sebe. I mene motivacija nešto udara, nadajmo se da ćemo obje to i zadržati. :) <33

   Izbriši
 2. Ja opet komentiram u ponedeljak ujutro :D Imala si radni, ali lijepi tjedan, također, i meni muffini ne uspjevaju svaki put :D Ja sam isto zavolila fiziku <3

  Zaslužuju li blogeri i youtuberi titulu “idola”? moonstears

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti na komentaru! Mrzim kada mi mafini ne ispadnu dobro, a fiziku sam uvijek voljela, ali sada mi je mnogo zanimljivija. :)

   Izbriši
 3. Heh, tebi bar po nekada uspiju muffini, meni nikada da uspiju. Obično ne liče ni na šta, ali ne odustajem. Veoma uzbudljiva sedmica, moram priznati, ali bar nije bilo dosadno :)
  Želim ti lijep dan, draga!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Jednom ćeš uspjeti, jer trudom se sve uspije. Rijetko kada mi ne ispadnu dobro, pa sam bila jako ljuta. I ja tebi želim lijep dan. :) <33

   Izbriši