nedjelja, 10. rujna 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 4.9. do 10.9. (2017.)
- Nekako sam zametnula sa uma ovu rubriku, žao mi je zbog toga i nadam se da ću je od sada imati na umu i redovito pisati,

-Prvi dan osmog razreda prošao je sasvim u redu, upoznali smo novu učiteljicu iz matematike, te saznali da mijenjamo učitelja iz njemačkog, ali tu učiteljicu koja će nam predavati već poznajemo. No, moram priznati da sada kada su tri osobe iz razreda otišle, i da je od nas 18 koliko nas je krenulo u matičnu školu u prvi razred, ostalo svega nas 11, malo je prazno. Neke osobe baš fale, i njihova neprisutnost se osjeti. Žalosno je to, ali mi tu ne možemo ništa. Ne znam, kako da objasnim ovo, ali u meni kada uđem u razred osjetim grozomornu prazninu, dečki su se malo primirili, svi učitelji razglabaju o srednjoj, a raspored sjedenja se toliko promijenio da još ne znam gdje na kojem predmetu sjedim.

-Pozitivna činjenica je što je Ela krenula u prvi razred, pa ju često posjećujem u njezinoj učionici i pomažem joj oko zadaće.

-Većinu ovog tjedna sam zapravo pisala zadaću, vježbala i gledala omiljenu seriju. Treninzi borbe su mi počeli, a kako smo prije imali kondicijske zapravo sam u totalno dobroj formi pa mi na njima i nije nešto jako teško.

-Danas sam se i dostojno oprostila od ljeta izlaskom na veliki sladoled sa roditeljima. Bili smo u omiljenom kafiću i sladoled je bio prefin.
-Nemam baš toliko toga da vam kažem, nisam niti fotografirala pa nemam niti fotografija. Željela sam vam se malo javiti i napisati neke događaje iz tjedna, sljedeći post iz rubrike će vjerojatno biti duži. Postovi općenito će izlaziti svaka 2-3 dana, a nedjeljom obavezno post iz ove rubrike.2 komentara:

 1. Baš lijep post! Drago mi je da ti je prošli tjedan lijepo prošao! Danas idemo u nove radne pobjede :)

  Kako je Ariana otišla u školu u kućnim šlapama: moonstears.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Nadam se da je i tebi radna sedmica lijepo protekla. :)

   Izbriši