nedjelja, 22. listopada 2017.

13+ horora koje možete pogledati za Noć vještica


- Sve nam se više bliži Noć vještica, a kako je opće poznato da je to najbolja noć za gledanje horora, ja vam donosim par ideja. Nisam stavila one opće poznate poput "Slagalica strave" i sličnih jer je većina vas to gledala. Stvarno se nadam da ćete u svim ovima naći bar jedan koji niste pogledali. Ispod svake slike dolazi kratak opis, moja ocjena i link.

Poslednja kuća nalijevo-" Kada stignu u udaljenu vikendicu njenih roditelja, Mari i njezinu prijateljicu otimaju bjegunac iz zatvora i njegova ekipa. Užasnuta, brutalno silovana i ostavljena da umre, Mari se pokušava vratiti svojim roditeljima. Nažalost, njeni napadači potraže sklonište na istom mjestu. Kada njena obitelj otkrije jezivu istinu, natjeraju neznance da požale dan kada su skrenuli u posljednju kuću nalijevo."

Ocjena: 10/10 
Link: KLIK


The Call

-"Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911, ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja, nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No onda će tinejdžericu Casey Welson oteti nepoznati muškarac, a djevojka će uspjeti okrenuti 911 i dobiti upravo Jordan. Na iskusnoj djelatnici je da pravilno procijeni situaciju i učini sve ne bi li spasila djevojku, a otmičara izručila pravdi..."

Ocjena: 9/10
Link: KLIKOld 37
-" Dvoje braće susreću 911 pozive u okrilju starog vozila hitne pomoći kako bih mučili i ubijali nastradale ljude."

Ocjena: 6/10
Link: KLIK


Jama strave

-" Nakon što je preživjela strašnu automobilsku nesreću, Saru prijateljice natjeraju da zajedno idu istražiti jamu. No, zanimljiva avantura, pretvara se u pravu noćnu moru kada one shvate da nisu same u jami."

Ocjena: 8/10
Link: KLIK


Jama strave 2-"Tako u nastavku, glavni lik Sarah, dezorijentirana i sa amnezijom, nalazi spas iz mračnih pećina i završava u bolnici, ali je, potpuno nevjerojatno, poslije svega nekoliko sati lokalni šerif primorava da predvodi ekspediciju spasilaca koja treba da otkrije što se dogodilo sa njenim prijateljicama. Kada se spuste u pećine, Sarah se polako prisjeća užasa koji je preživjela."

Ocjena: 10/10
Link: KLIK


Istina ili izazov


-" Mladi britanski tinejdžeri odlaze na pozvanu zabavu. Nakon što shvate da je njihov poznanik koji ih je pozvao na zabavu zapravo izvršio samoubojstvo, njegov brat želeći osvetu počne igrati naizgled običnu igru istine i izazova."

Ocjena: 10++/10
Link: KLIK


Hostel 2

-"Beth, Whitney i Lorna upustile su se u pustolovinu i napustile dom kako bi naučile više o umjetnosti. Ali cjelodnevno skiciranje golih modela može postati naporno i najnadarenijim umjetnicima, pa kada tečaj završi, sve tri djevojke oduševe se idejom da proputuju Europu. Kada se ukrcaju na voz kako bi negdje provele vikend, na svoje se iznenađenje susreću se s prelijepom djevojkom,  koju su skicirale."

Ocjena: 4/10
Link: KLIK


Hostel 3-"Četvorica prijatelja koji se nalaze na momačkoj zabavi u Las Vegasu,pozovu dvije seksi eksort dame na privatnu zabavu u izoliranom djelu grada.Uskoro će biti užasnuti,jer će biti predmeti perverzne igre mučenja članova elitnog Lovačkog kluba."

Ocjena: 3/10
Link: KLIK


Babaroga 2-"Mlada žena sa dugoročnom fobijom od babaroge, dobrovoljno se prijavljuje u institut za mentalno zdravlje s nadom da će pobjediti strah. Kako god, na njenu nesreću shvatila je da su neke stvari strašne namjerno i da suočavanje sa njenim strahom nije bila najbolja ideja."

Ocjena: 10/10
Link: KLIK


Babaroga 3
-"Kada studentica sa koledža svjedoči navodnom samoubojstvu njene cimerke, pokreće se niz užasnih događaja koji je tjera da vjeruje u nadnaravne sile. Kako ona pokušava da ubjedi ostatak njenog studentskog doma da babaroga postoji, tako zla sila postaje sve snažnija i njeni prijatelji počinju plaćati cijenu. Sada ona mora da zaustavi ovo zlo prije nego cijeli kampus postane plijen."

Ocjena: 10/10
Link: KLIK


Chuckie 2
Ocjena: 2/10

-Nisam uspjela naći nikakav opis niti link ovog filma. Niti slika nije baš dobra, kako god u filmu koji sam ja gledala, on i njegova žena pronalaze svoga sina i pokušavaju ga natjerati da ubija. Što god, taj film je meni bio ubitačno glup i smiješan, ali opet pokušajte ga i pogledati. Možda kao neku horor-komediju nakon nekog strašnog horora.


Tasmanijski vragovi
-"Posjetitelji udaljenog tasmanijskog nacionalnog parka postaju plijen smrtonosnih stvorenja čija je uloga zaštititi zemlju od uljeza."

Ocjena: 10/10
Link: /


Ti si sljedeći


-"Kada porodica Dejvison biva napadnuta za vrijeme godišnjice braka od strane misterioznih ubojica koji ubrzo saznaju da jedna od žrtava ima poseban talent za obranu."

Ocjena: 7/10
Link: KLIK


Nailbiter


-"Dok se tornado približava Kanzasu majka s tri kćerke putuje automobilom na aerodrom da dočeka svog supruga koji se vraća iz mirovne misije u Afganistanu. Zamalo da stignu do aerodroma, međutim na pola puta ih sustigne tornado, a njih četiri se sklone u podrum jedne kuće nedaleko od puta gdje su ostavile automobil. Oluja tutnji i protutnji, a one nažalost ne mogu da izađu jer se na vrata navalilo skršeno drveće i granje. Gore u kući se čuju neki koraci, one od dole lupaju metlom o plafon da taj siđe i spasi ih, ali  niko ih ne čuje. Ili ne želi da ih čuje? "

Ocjena: 8/10
Link: KLIK


-Još vam preporučujem "Povratak u ukletu kuću", dok njezin prvi dio "Ukleta kuća" je okej, ali nastavak je bolji. Nažalost, slike za ova dva filma nisam našla, kao ni linkove.

-Nisam htjela pisati i svoja mišljenja jer bi bilo predugačko, po mojim ocjenama možete sve zaključiti. Kod mene svi linkovi radi, i nadam se da će i vama. Gdje nisam ostavila link ili opis, znači da ga nisam na internetu našla.


-Sve slike, opisi i linkovi su skinuti sa interneta, te ne polažem nikakva prava na njih.

Broj komentara: 6:

 1. Sjajan post, draga moja. Veliki sam fan horora, i čudi me činjenica da sam pogledala samo jedan film odavde.

  New post is on my blog, visit me ----> Zaful Wishlist - Zaful Sweater Autumn 2017 Promotion

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Baš mi je drago što sam ti dala dosta materijala za gledanje! <33

   Izbriši
 2. Great post dear

  Would you like follow each other? :)
  http://panidomubloguje.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Ajme, onaj cover za babarogu mi je sledio krv u žilama. Ne smijem sada sići s kreveta hahaahha. Odličan izbor!

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! U potpunosti te razumijem, ja imam sreće da je ispod mog kreveta ladica, pa znam da ništa nije ispod. <33

   Izbriši