srijeda, 11. listopada 2017.

Drugi blogorođendan


-Prije dvije godine, ovdje, na mojem mjestu je bila djevojčica od svega 11 godina koja se je upustila u taj čarobni svijet blogosfere i time počela vlastitu bajku.

-Nije imala ideju, imala je samo želju za pisanjem, želju da se dokaže da ima talent. Tada, u tom nekom vrtlogu modnih blogova i ona je sama ušla u ovaj svijet na taj način. No, mjeseci su prolazili, polako, ali sigurno. I ona više nije bila zadovoljna pisanjem rezencija, nije ju više zanimalo samo fotografiranje gdje stigne, željela je blog gdje će ona pisati što želi i kada želi.

- Uz veliku nadu preokrenula je blog, čitatelji su dolazili, ona je gradila sebe kao osobu, pisala samo o onome što želi pisati. Saznala je stvari koje nije znala, upoznala se s prelijepim osobama, i konačno je imala svoj kutak gdje može glasno i jasno iskazati svoja uvjerenja bez da itko pokrije usta i kaže joj da je drska i bahata.-Ta djevojčica, vjerojatno ste već primjetili sam ja. Još sjedim na istom mjestu, i tipkam na istoj tipkovnici, ali opet nisam više ista. Od tada pronašla sam se u više stvari nego ikada, imam manje vremena, ali sretnija sam.

- Fotografija je postala moj strast, školske zadaće postale su mi mačji kašalj, a uz sve što sam saznala ovdje mogu biti i savjetnica svojim prijateljicama.

-Drage moje čitateljice, i možda rijetki čitatelji, dvije godine sam s vama! Nadam se da tu nije kraj, da ću čitati još vaših postova, da ćete vi čitati moje i da ću naučiti još mnogo stvari od svih vas.

-Danas je i Međundarodni dan djevojaka, i zato svim svojim čitateljicama želim da i dalje budu djevojke vrijedne divljenja, oličenje dame, ali i borca. Želim vam svu sreću u životu, da što manje plačete i da se što više smijete! A mi? Mi se opet čitamo, a do tada ja idem da proslavim rođendan svoga bloga i s iščekivanjem čekam tuđi da se isto radujem.


4 komentara:

 1. Ahyyyyyyy predivno si ovo napisalaaa *-------------* Stvarno volim tvoj blog i tvoje postove, vrlo zrelo razmišljaš a i tvoje fotografije su p r e l e p e *-* Srećan blogorođendan <3 <3 <3  Boomy's Place

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Stvarno mi mnogo znači to što ti se moj blog sviđa! :)

   Izbriši
 2. Sretan blogorođendan draga Marija. Ovo si odlično napisala sa tako puno emocija, bravo! <3

  minnahslife.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši