nedjelja, 29. listopada 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 22.10. do 29.10. (2017.)
-Okej, ja sam tek sada shvatila da na baneru piše "Nedlejom", obećajem da ću do sljedećeg tjedna to ispraviti. Nisam ovu rubriku pisala prošli tjedan i mislim da vam dugujem objašnjenje za tjedan prije ovog.

-Iako ovo nisam htjela javno reći da ljudi ne pomisle da sam ja stalno po hitnoj i da se zapravo samo žalim, reći ću jer mislim da imate pravo znati zašto nisam pisala. Taj tjedan ja sam pola bila u bolnici, a drugi dio u strogom mirovanju zbog više ni manje blagog potresa mozga. Zaradila sam ga u Daruvaru i ne želim previše razmišljati i pisati o tome, nadam se da to shvaćate.

-Ovaj tjedan sam provela mnogo učeći jer morala sam svašta nadoknaditi, no išla sam opušteno u školu i pokazalo se da to uopće nije loše.

-Često sam išla do sestre, gdje sam čuvala Anju.


-U subotu sam bila na rođendanu. Bilo je prilično zabavno. Gledali smo zajedno "IT" i vijali dečke zbog lopte, išli u šumicu, igrale odbojke i skrivača. 
-Nekad mi je baš čudno što možda slavimo zadnje rođendane jedni s drugima i trudim se ne gledati na mane tih dana.

-Danas smo imali obiteljski ručak, kasnije sam malo učila, a kod kume sam otišle na kolače, radila je moju najdražu krempitu. Dokaz da sitnice poprave dan.

-Što se knjiga tiče, trenutno mi razrednica posuđuje knjige Agathe Christie. Trenutno čitam "Treća djevojka" i jako mi je zanimljiva.

-Imam dosta isplaniranih postova, a kako nemam mnogo testova, možete ih očekivati barem malo redovnije nego do sada.


Kako ste vi proveli tjedan?


2 komentara:

  1. Predivan post, jedino mi je bilo zao sto si imala potres mozga :/ . Sve ostalo je bilo divnoo ^♥^

    novi post|
    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/10/book-haul.html

    OdgovoriIzbriši