nedjelja, 15. listopada 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 9.10. do 15.10. (2017.)-Nakon dva tjedna ponovno pišem ovu rubriku, trebao mi je odmor od ovoga i smatrala sam to kao obavezu koja me tišti i zato sam malo zastala, no sada sam sigurna da želim nastaviti s rubrikom.

-Tjedan sam provela najviše čitajući i pišući zadaće. Test iz njemačkog mi je bio prelagan i dobila sam 5, a njime je otvorena sezona testova. Dosta vremena sam i provela razmišljajući o natjecanju, te gledanju liste. Prva tri dana tjedna su mi prošla relativno brzo.

-U četvrtak nisam išla u školu, nego sam otišla na sistematski, te kod dermatologa. Dobila sam pečat u svoju knjižicu i saznala da sam totalno zdrava. 

-Kod nas su u petak bili dani kruha, kolače sam napravila i ostavila ih, no nisam prisustvovala predstavi ni prodaji jer su razredi od 6.-8. išli na tehnički sajam.  Bilo je zanimljivo, ali i pomalo dosadno. Brzo sam razgledala štandove, bila malo na radionici i eto više se ne zna što raditi. Na kraju smo svi otišli na picu i sok. Bilo nam je baš lijepo, pričale smo, vidjela sam i dosta cura koje poznajem, a nemam mogućnost viđati ih često. Kada sam došla kući, malo sam spavala i onda na trening.


 --Subota! Dan za Karate Darfest, tj. međunarodni karate turnir u Daruvaru koji je ove godine okupio 417 natjecatelja iz 49. klubova iz 4 različite države. Krenuli smo oko pola 10, no ja sam bila budna u pola 8 jer me je mama odvela kod cure čiji tata vozi na turnir (moji ovaj put nisu išli sa mnom). Putovali smo oko 2 sata, čitavu vožnju smo nas tri pričale, igrale kaladont i Pantomime. Borbe nismo morale mnogo čekati jer su krenule čim smo došle, ja sam ipak skoro pa najviše od svih čekala. Na kraju kući sam došla s broncom oko vrata. Poslije smo išli na sok svi zajedno, a kada sam došla kući moji roditelji su naručili hamburgere i kupili šampanjac. Nije bilo loše, lijepo sam se provela. Ipak se tješim što sam izgubila od cure koja ima preko 150 turnira, i osvajačica je svjetskog kupa. Zapravo sam još dobro i prošla.

-I danas sam naravno učila, ali sam i bila kod obje sestre i pročitala oko 200 stranica knjige.


Kako ste vi proveli ovaj tjedan?
Kako vam se sviđa novi izgled bloga?


 Sve fotografije su moje ili prijateljičine, te ako ih iz bilo kojeg razloga odlučite negdje objaviti, molim vas da napomenete da su s ovog bloga.

Broj komentara: 8:

 1. Sjajan post, draga moja. Imala si veoma zanimljivu nedelju. Drago mi je da si osvojila barem neku medalju pored ovoliko takmičara.

  Adda's life

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti, draga! Za mene je bilo kakva medalja, ipak medalja. :) <33

   Izbriši
 2. Drago mi je što si se vratila ponovnom pisanju ove rubrike, jako volim čitati kako si to ti provela svoju sedmicu. Odličan post i čestitke na bronzi! <3

  Minnah's Life

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mnogo ti hvala! Volim ja i pisati ovakve postove, ali nekad sam, nažalost spriječena. :) <3

   Izbriši
 3. Sviđa mi se tvoj blog. :)
  Ako želiš da se zapratimo, javi na mojem blogu:
  Shoot for the stars

  OdgovoriIzbriši