četvrtak, 23. studenoga 2017.

Favoriti listopada-Ne znam je li i kod vas tako, ali kod mene učitelji daju sve više i više zadaće. Doslovno dođem kući i jedno 3 sata sjedim za stolom zbog geografije. Kada se pobunimo kažu da imamo dovoljno vremena, te da nas u srednjoj nitko neće štediti. Hm, pa kako su krenuli biti će dobro ako uopće doživim srednju. Je li i kod vas ista situacija?

- Zbog toga, nikako ne uspijevam sjesti i nešto napisati jer svaki slobodan trenutak koristim za sastavljanje lekcija za ispite i odgovaranja. Kako god, vrijeme je za jedan post koji jako kasni, ali bitno da je tu.

-Za tijelo sam koristila bellesa gel sa uljem argana. Jako lijepo miriše, preporučen je za suhu i osjetljivu kožu, iako se ja s time ne slažem jer baš i ne nahrani kožu. Tekstura mu je dosta čvrsta, kao žele. Ja ne tražim gel koji hrani kožu, ali za one koji to traže ovaj gel nije.


-Vodicu ne volim koristiti, i imam ju samo zato da ona barem malo ukloni bakterije s mog zubala. Ova plava ima grozan okus, po nekoj plastici, ali služi svrsi zbog koje sam je kupila. Zubalo ostane svježe što mi je jako važno, iako poslije nje i prije nje zubalo operem i pastom za zube. Večina vas ipak nema zubala i ne treba vam vodica za to,  i zato vam je ne preporučujem jer je stvarno užasnog okusa, no ako ima nekoga tko se bavi borbom za održavanje zubala je odlična. Usput vam želim dati i savjet koji meni pomogne, a to je kada počnem osjećati stezanje u grlu (početak grlobolje), ulijem malo vodice u usta i krkljam njome. Ona uništi te bakterije i ne boli me grlo. Kasnije naravno pojedem jedno 3 kolača zbog okusa, ali bolje nego ne osjećati okuse. Vodicu kao moju možete kupiti u svakom Lidlu po 10 kuna.  -Mi cure, redovito vidimo/pročitamo/čujemo savjet koji sve znamo, a opet postoje osobe koje to ne rade, a to je ono zlatno pravilo - UVIJEK SKINI ŠMINKU PRIJE SPAVANJA! Ja u tu svrhu koristim ovu vodicu, nije baš najbolja u skidanju dugotrajne šminke, ali za moje potrebe je savršena. Lijepo skine maskaru, uz malo trljanja, ne peče za oči. Bijele je teksture, dosta masna (zato curama s masnom kožom iz svog iskustva preporučujem da odmah operu lice nakon nje). Ovo narančasto je gumica za kosu jer mi cure s gustom kosom stalno pokušavamo dobiti bitku s njome. Ovakve gumice mi stvarno spašavaju dan.-Odajmo počast proizvodima koji su mi spasili lice od prištića. Preporučeni su od dermatologa i redovito ih koristim. Najveća bočica je losion sa salcilnom kiselinom koji se dobiva na recept. Stavlja se jedanput dnevno, ujutro te se ispire nakon 30 minuta, isušuje prištiće. Malo plavo je gel za umivanje koji se koristi dva puta dnevno, plavkaste je boje, lijepo se pjeni i jako lijepo očisti lice. Može se kupiti u svakoj ljekarni, preporučen je za masnu kožu i cijena velikog pakovanja je 90 kuna, no vrlo sporo se troši pa se isplati.Ime: Avene Cleanance gel cleansing gel. Dvije male bočice su neka esencija koju sam potrošila, ali je stvarno dobra. Nanosi se ujutro, odlična je podloga za šminku i nahrani kožu. Veliko pakovanje košto oko 140 kuna i moram si ga kupiti. Ova pakovanja sam dobila kao testere od dermatologinje. Svi proizvodi su preporučeni za masnu kožu, no postoje linije za druge tipove. Razgovarajte sa stručnom osobom i nemojte štediti novce jer to je vaše lice.


2 komentara: