četvrtak, 2. studenoga 2017.

Jedinstvena ponuda "Svijeta knjige" (moja iskrena preporuka)-Kada je meni sestra rekla za punudu koju ću vam danas prezentirati, odmah sam otišla na stranicu i naručila. Želim reći da ovo nije nikakva suradnja, nego moja preporuka jer ja sam knjige platila (zapravo poštarinu) i isti uvjeti vrijede i za vas ako odlučite poručiti.

-Radi se o ponudi "Svijeta knjige", stvar je u tome da ako postanete novi član možete birati između par paketa od nekoliko knjiga koji su besplatni. Jedino što vi plaćate jeste poštarina. Vrijednost svih setova je oko 300 kuna.

-Naravno, postoji uvjet. Kada postanete član, članstvo vrijedi godinu dana i dužni ste svaka 3 mjeseca kupiti po jednu knjigu. Datumi su točno određeni na stranici, te na mobitel dobijete poruku. Knjiga ima od 40 kuna i zato mislim da naručiti 4 knjige godišnje nije neki veliki problem jer ima stvarno dobrih naslova i to ljubiteljima knjiga neće biti problem.

-Članstvo je moguće u bilo kojem trenutku prekinuti, ali onda morate nadoknaditi cijenu seta. Isto tako, moguće je produžiti članstvo. Knjige su za članove jeftinije, i imate hrpu drugih pogodnosti.

-Da ne duljim, sve detalje možete pronaći klikom OVDJE, tu je sve objašnjeno, pišu sva pravila. Ako ste maloljetni najbolje stavite ime svojeg roditelja, ali svoj broj i g-mail. Podatke o zaposlenju ne morate ispuniti.-Sada ćemo malo razgovarati o setu koji sam ja odabrala. Kada sam birala malo sam pročešljala mišljenja na internetu i odlučila se za ovaj set. Set mi je došao upakovan u kutiju, nije bilo oštećenja, i uz njega sam dobila i poklon kupon. Napisat ću vam sažetke.

Paula Hawkins
U vodi
-"Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osljetljiva tinejdžerica dočekala je tu istu sudbinu, Njih svije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla - mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti."


Kate Hamer
Djevojčica u crvenom kaputu
-" Carmel je oduvijek bila drukčija - ponekad malo čudna, rastresena, sklona gubljenju.  Nakon razvoda roditelja ostaje sama s majkom zabrinutom kako za njihovu budućnost, tako za svoju neobičnu kćer. Odlaskom na ljetni festival majčine najgore slutnje će se ostvariti. Carmel će odlutati i nestati. Dok Beth očajnički traga za kćeri, a policija ne nalazi niti jedan jedini trag Carmel se otisne na nevjerojatno s čovjekom koji tvrdi da je obdarena posebnim darom.."


Linda Green
Igra skrivača
-"Jedan, dva, tri.. Lisa Dale zatvorila je oči i počela brojati do sto u igri skrivača. Kad ih je otvorila, više nije bilo njezine četverogodišnje kćeri Elle. Nestala je bez traga. Policija, mediji i Lisina obitelj misle da znaju tko je Ellu oteo. No, ako je nije oteo stranac? Što ako je osoba uvjerena da je to što radi dobro? I što ako je Lisina djevojčica u opasnosti da nestane zauvijek."-Moja sestra je uzela set slikovnica za Elu i isto je jako zadovoljna, tako da od nas obje imate iskrenu preporuku. Nadam se da ćete možda na sajtu naći knjigu za sebe i poručiti je.
Broj komentara: 6:

 1. Uuu, ovo mi zvuči jako interesntno. Hvala ti što si podijelila sa nama ovu divnu i korisnu informaciju. Iskreno prvi puta čujem da ovako nešto postoji, ali je jako primamljivo.
  Knjige koje si izabrala nisam imala priliku čitati, ali po tvojim riječima djeluju jako zanimljive.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Slažem se s tobom, oni se baš trude oko svojih članova i to je za svaku pohvalu. I na kraju, nema na čemu, znam da ostale blogerice vole čitati i vrijedi im prenijeti vijest o ponudi. :) <3

   Izbriši
 2. Znala sam za ovu akciju i ranije, ali nažalost nisam iz Hrvatske, pa mi se zbog poštarine baš i ne isplati članstvo, ali šta je tu je. Tvoj izbor knjiga mi se baaš dopada, definitivno moj žanr. *-*

  Introverted dreamer

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Knjige su i moj žanr, najviše volim takve psihološke romane. Možda ako imaš nekog iz Hrvatske, možeš ga pitati da naruči svoju adresu, pa kada se vidite preda ti knjige? :) <3

   Izbriši
 3. Zao mi je sto nisam iz Hrvatske da iskorostim ovu akciju. Knjige deluju vrlo interesantno.


  Volela bih da bacis pogled na dva nova posta koji su na mom blogu
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Iskreno, ne znam kakve su poštarine za okolne zemlje, iako vjerujem da se na kraju vama i ne isplati baš. :) <3

   Izbriši