nedjelja, 5. studenoga 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 29.10. do 5.11. (2017.)

-Nisam uspjela napraviti novi baner, a pošto piše pogrešno neću ga niti staviti.

-U utorak je bila Noć vještica, oni koji me prate neko vrijeme znaju da svake godine radim party povodom iste. U školi smo na njemačkom radili tortu, a kada sam došla kući pekla sam kolače, druga cura je radila picu, treća lijepila imena, i na kraju smo uspjele sve spremiti gore do 5 sati. (Ukrase sam ja radila u ponedjeljak s još jednom curom). Dečki su došli i krenuli smo gledati film, no u 6 smo izašli van i do pola 8 u parku naganjali se zbog lopte (može se reći igrali ragbi). Svi su onda otišli kući, a ja sam otišla gore, i došlo mi je da plačem. Kolači i pica nepojedeni, sok u čašama (preko litre u svima zajedno), bomboni po podu.. Dva tjedna pripreme, čišćenja, stresa za sat vremena u tom prostoru. Sišla sam dolje, napravila bundevu i onda uzela i odgledala svoj najdraži film. Tako da na kraju sam se ipak dobro zabavila.

-U srijedu sam išla na groblje i gledala The Ring, oba dijela.

-Četvrtak i petak sam provela učeći, gledajući seriju i trenirajući. Na tjelesnom smo počeli s bečkim valcerom i odlično ide.

-Jučer je bio Irisin četvrti rođendan, ujutro sam otišla do nje i čuvala Anju dok je Ivana čistila, a onda sam navečer otišla opet i predala joj poklon. -Danas je bila izložba golubova u kojoj sam već 4. godinu sudionik. Nažalost, niti jedan moj periker nije šampion, ali sam dobila nagradu u obliku pehara i diplome. Ja sam otišla s Elom kod djede i nisam bila na dodjeli nagrada, ali sam prije toga dobro pogledala sve golubove. Tata je kupio par perikera, i meni, obečane čokolasto kovrđave. (Ne kaže se čokoladno, ali kada ih vidite shvatit ćete).
Jedan od čokolasto-kovrđavih koje sam dobila. Shvaćate sada zašto ih ja zovem čokolasti?

Dva crna perikera koja smo kupili.

Moj periker koji je poslan na natjecanje, dobio je 93 boda i od svih mojih je najbolji. Ocjena vrlo dobar.
-Eto nas na kraju i ovog posta. Danas dam još napisala zadaću i očistila sobu. Ovaj tjedan nije bio loš, ali dogodilo se par stvari koje su mogle bolje proći.

Kako ste vi proveli tjedan?


Nema komentara:

Objavi komentar