nedjelja, 12. studenoga 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 5.11. do 12.11. (2017.)


-Jedan lijepi, mirni tjedan je bio upravo ono što je meni trebalo. Ovaj tjedan imala sam ispitivanja, na kraju je sve ispalo odlično, te čekam još neke rezultate.

-Za kreativnu radionicu sam napravila predivne naušnice koje ću u narednom preriodu fotografirati. Na treninzima sam se osjećala vrlo usamljeno jer mi je najbolja prijateljica bila bolesna. Čule smo se skoro svaki dan i pričale preko video poziva. Pripremam se za natjecanje u nedjelju, ne hvata me trema što je odlično.
-S školskim natjecanjima sam krenula ozbiljnije, i polako se pripremam za geografiju, engleski sam isto počela, kao i hrvatski. Za matematiku nisam sigurna jer mi se ponovno mijenja nastavnica (upoznajem ju sutra), pa se moram s njom dogovoriti hoće li biti dodatne. Za povijest ništa ne znam, pa se nisam niti krenula spremati.

-Dobila sam novu plavu opremu od trenerice, novo zubalo od roditelja i čekam novi kimono. Ako izgubim osjećati ću se pomalo loše jer mislim da moji roditelji mnogo ulažu u mene i da barem trebam osvojiti medalju i pobijediti 1-2 borbe.

-Danas sam išla na misu što je kod mene dosta rijetko. Odmah sam se prošetala i napravila par dobrih fotografija. Odlučila sam malo više ići na mise, jer mislim da to malo opušta čovjeka. 
-Sada sam malo nabacala na sve strane teme, no, to je zapravo i cilj "časkanja" s vama. Nepovezanost i neorganiziranost jer tako imam osjećaj da uistinu razgovaram s nekim. Nadam se da vam se fotografije sviđaju. 


Broj komentara: 8:

 1. Super post, predivne su slike.❤

  Objavila sam dva nova posta na mom blogu, ako zelis pogledaj
  https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 2. Fotografije su predivne! Sad imaš još više motivacije za treninge, s obzirom da su roditelji uložili u opremu. Želim ti puno sreće na školskim natjecanjima!

  Eating disorder diary: moonstears

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Zaista sam dosta motivirana, osjećati ću se stvarno grozno ako izgubim. :) <3

   Izbriši
 3. Puno sreće na natjecanju! Nemoj biti pod stresom nego samo daj sve od sebe.

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Slažem se da bi neki ljudi trebali više ići na mise, jer i sama se znam nekada osjećati bolje. Ja recimo idem gotovo svake nedjelje zbog toga jer se uskoro krizmam, a i pjevam u zboru. Volim čitati ovakve tvoje postove, jer me nekada stvarno natjeraju da svoj tjedan učinim malo zanimljvijim. :)
  Sjajan post <33

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Današnja djeca doista premalo idu na misu,a nekada to zaista pomaže. Sretna sam što te barem malo motiviram da si učiniš tjedan boljim! <333

   Izbriši