nedjelja, 26. studenoga 2017.

Vrijeme je za promjene


-Ovdje sam dvije godine, dosta toga znate o meni i vjerojatno neki od vas znaju da sam već jednom mjenjala blog i sve to. Ne brinite ne mislim mjenjati sve isponova, nego neke sitnice koje mislim da bi popravile moj blog. Želim o tome razgovarati sa vama jer mi je jako važno što vi mislite jer vi ipak čitate moje postove i bez vas moj blog ne bi postojao.

-Ime bloga mi se sviđa, kao i dizajn. Znam da je trenutačno "in" bijela pozadina, ali ja više volim pozadine po godišnjem dobu i mislim da to na neki način simbolizira mene. Ne znam što vi mislite o tome i voljela bih da mi napišete ako vam se baš ništa ne sviđa oko dizajna. 

-Trenutačno se mnogo trudim oko fotografija, vjerojatno to vidite i u postovima. Počela sam više sa instagramom.  Odlučila sam ipak poraditi na svojoj redovitosti i mislim da ću pokušati pisati četvrtkom i nedjeljom oko 18-19 sati. Nedjeljom bi išla rubrika "Nedjeljom navečer", a četvrtkom random post. Znam da većina blogerica koristi srijedu kao dan za post, no ja imam trening i nisam u mogućnosti ispoštovati i zato sam se odlučila za četvrtak.

-Što se tiče najgoreg trna u svemu ovome su takozvani mjesečni postovi, i o tome sam najviše htjela razgovarati jer mislim da je jako monotono pošto mjesec jako brzo prolazi i stalno vrtim iste teme, a to sve zajedno 4 posta i više nisu baš zanimljiva. 

-Citate bih ostavila jer dosta vas to voli i vidjela sam po pregledima da vam se sviđa, a knjige,filmove i proizvode bih možda svrstala u jedan post zvan "U (ime mjeseca). To je prva ideja, druga ideja je da sve mjesečne postove prebacim na godišnji bazu, to jest nakon svakog godišnjeg doba pišem tipa "Favoriti zime" "Pročitane knjige u zimi"... Prva ideja mi se čini možda malo boljom, ali želim čuti i vaše mišljenje.

-Rubriku nedjeljom navečer bih ostavila jer to simbol moga bloga i prema njoj me i prepoznajete. Razmišljala sam da možda počnem malo i sa recenzijama, mislim ne sada svakodnevno, nego ponekad kada imam jako dobar proizvod za preporučiti, ili na bazi redovitih recenzija "Avon recenzije" kada nešto naručim pa da napišem svoje mišljenje pošto dosta vas kupuje u Avonu.

-Željela bih više pisati o različitim stvarima, možda o načinu manikure, možda sportu, idejama za vježbe, receptima, projektima "uradi sam" i motivacijskim postovima. Voljela bih da na mojem blogu možete pročitate kvalitetne postove.

-Svoje mišljenje mi možete ostaviti u komentarima, to bih mi doista mnogo značilo. Čitav ovaj tjedan će biti par anketica na djelu bloga, i molim vas da glasate i time mi pomognete. Svaka anketa će trajati 3 dana i onda ću ja znati što želi većina vas i moći se orijentirati da budemo zadovoljni, i vi i ja. Hvala vam unaprijed.Broj komentara: 7:

 1. Drago mi je da želiš unijeti promjene na svoj blog, to je pohvalno što i svoje čitatelje pitaš za mišljenje. Kao čitateljica tvog bloga mislim da trebaš ostaviti rubriku "Nedjeljom navečer" i da pišeš "Favorite Zime/Jeseni/Proljeća/Ljeta" isto tako mislim da ti je dizajn bloga trenutno jako lijep, a i uskoro će zima :D Svakako ti je odličan blog!
  Novi post -> This is my life

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Mislim da čitatelji trebaju imati uvid u neke stvari jer je vrlo važno da im se sadržaj sviđa. Mislim da ću učiniti nešto slično kako si rekla jer dosta sam o tome razmišljala, i sviđaju mi se te solucije. :) <3

   Izbriši
 2. Promjene su uvijek dobrodošle! Definitivno ostavi "Nedeljom navečer" jer kao što si i sama rekla po njoj i prepoznatljiva :) Ime je ok, a ja osobno više volim bijelu boju kao podlogu, ali ako ti više voliš po godišnjim dobima, i to je ok, ipak je ovo tvoj blog :)

  Eating disorder diary vol. 2 - hospital adventure: moonstears

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Volim da moji čitatelji utonu u godišnje doba kada dođu na moj blog. Svakako ću ostaviti "Nedjeljom navečer"! <33

   Izbriši
 3. Najbolje ostavi dizajn kako se tebi sviđa. Ja sama više volim ovakve random dizajne, a ne one obične bijele. Definitivno ostavi Nedjeljom navečer, a iskreno ove mjesečne postove možda i izostavi kad pišeš svaku nedjelju što ti se dogodilo pa ubaci neke mjesečne favorite filmova, slika, citata...:)♥

  sretnisanjar.blogspot.hr

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti na komentaru! Ja mnogo volim oba dvije vrste dizajna, ali ove random više volim vidjeti na svom blogu, te odražavaju moj karakter. To je i u planu, no na kraju sam odlučila da ću to pisati po godišnjim dobima. :) <33

   Izbriši
 4. Hey Gorgeous Dear,..
  I really like your blog, it's so useful and amazing post.I'm so happy and thanks dear for sharing....

  https://www.lukhidiamond.com/

  OdgovoriIzbriši