subota, 16. prosinca 2017.

Borba nije gotova, dok sudac to ne pokaže


-Koliko vas je neki dan sjelo, pogledalo svoju listu i shvatilo da nije ništa napravio od planiranoga? Koliko vas je ponovno palo na dno vidjevši 5,6,10 ili čak 20 neostvarenih ciljeva? Koliko?

-Jeste li vi sretni sa ovom godinom? Zapitajte se! Jeste? Odlično za vas! Niste? Probudite se!

-Još je dva tjedna do kraja godine. Ne možete sada napraviti 20 ciljeva, ali pokušajte. Želite smršaviti 5 kg? Krenite vježbati, vjerojatno nećete smršaviti, ali možete na cilj staviti oznaku 1/2, kao da je polu gotovo. Ovo je samo primjer! Svaki cilj koji imate možete barem napola ostvariti, jedino što morate napraviti se probuditi iz svojeg sažaljevanja!

-Moj naslov je preneseno značenje! Vaš sudac je Nova godina, kada kucne sat, tada ćete znati da ste izgubili. Ali, postoji 2018. i ako ipak izgubite ovu borbu, započnite svoju popravnu šansu! No, toga puta fokusirajte se na to i ostvarite!-Nemojte da vam se život na kraju svede na ogorčenost zbog izgubljenih prilika i šansi. Sada je vaše vrijeme! Promjenite se!

-Divite se onim curama s pločicama? S hrpom medalja na zidu i diploma? Postanite kao one, sampouzdane, lijepe i uspješne. Nemojte misliti da ne možete, jer možete, jedino što morate napraviti je shvatiti da one nisu ništa bolje od vas.

- U redu, jesu u nekom području. Ali, one nisu imali ništa bolje prilike za uspjeh nego vi.

-Zato, krenite u ostvarivanje vaših ciljeva sada jer imate još dva tjedna! Nebrojeno puta sam vidjela ili i sama napravila zadnji poen koji je pobjedu značio, no ona na drugom kraju je izgubila, ali ona nije odustala i poslije toga sam je viđala na natjecanjima. To je slično ovome, iako izgubite borbu sa ovom godinom, imate drugu godinu. Ipak pokušajte zabiti zadnji poen i ovoj godini!


Broj komentara: 10:

 1. Love your post dear ♥
  If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

  http://herecomesajla.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 2. Wow, draga Marija, ovo je zaista odlično napisano. U potpunosti se slažem sa tobom. Ništa nije gotovo dok vrijeme teče, važno je samo ići za njim, a ne vrtiti se u mjestu. Sve pohvale, još jednom :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Mnogo si me razveselila svojim komentarom. Nikada ne smijemo odustati iako nam vrijeme ne ide u prilog. <33

   Izbriši
 3. Odličan post draga moja. U potpunosti se slažem sa svim što si napisala. Svaka čast. 😊
  Pogledaj moj blog ukoliko želiš. Nova sam,pa bi mi jako značilo 😊

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! Sretna sam jer se slažemo. Usput bi li mi mogla poslati link bloga da pogledam? :)

   Izbriši
 4. Suoer post. 😀. Bas tacmo i ja tako gledam da puno stvari nusam ispunila. Ali nikad nije kasno❤

  https://aandymm.blogspot.rs/?m=0

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Na sve treba gledati sa pozitivne strane, a i ipak imamo sada još 10 mjeseci naše 2018. godine. :)

   Izbriši
 5. Divan post! Slike su odlicne :)
  Ako zelis da se medusobno zapratimo, ostavi komentar i klikni na linkove na kraju --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2018/02/royal-turtleneck-sweater-outfit-zaful.html#comment-form

  OdgovoriIzbriši
 6. Jako mi se sviđa tvoj blog. Divna si.
  Zapratila sam te možeš li mi uzvratiti. Nova sam..

  http://ayllah1.blogspot.ba/2018/03/facts-about-me-and-things-i-love.html

  OdgovoriIzbriši