nedjelja, 17. prosinca 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 10.12. do 17.12. (2017.)


-Kako sam prošli tjedan imala hrpu testova i rođendana nisam napisala ovakav post. Sada ću vam reći i kako sam provela i taj tjedan.

-6.12. je bio sveti Nikola, dobila sam neke zakon Star Wars stvari, snimili smo zadnji dio filma za predstavu i dobila sam 5 iz fizike. 7.12. je bio Domagojev rođendan, a 8. Elin otišla sam ranije iz škole, našminkala curice, pomogla sestri u pripremanju i na kraju otišla na trening. U subotu je bio rođendan od jedne cure, a u nedjelju sam bila na natjecanju. Bila sam treća, to jest imam brončanu medalju.-Ovaj tjedan je bio malo lakši, uspjela sam napraviti dosta fotografija, konačno je došla Iva, moja prijateljica iz Holandije, napisala sam ideje za postove..

-Kao nagradu za medalju dobila sam dolazak u zoološki vrt u kojem sam bila danas s nećakinjama i roditeljima. Bilo je jako hladno, i nismo vidjeli sve životinje, ali dosta njih smo vidjeli i bilo nam je baš zakon. Poslije smo pojeli hot dogove i ćevape. Nije baš ultra zdravo, ali sa svojih 49 kg mogu si to priuštiti. Fotografije je bilo jako teško napraviti, ali na neke sam baš ponosna, dok na drugima ćete se morati jako dobro napregnuti da vidite što je na njima.


-Pokušati ću napisati što češće, svaka 2-3 dana. Imam mnogo ideja i nadam se da ću ih uspjeti sve pretočiti u riječi.

4 komentara:

  1. Odličan post draga. Slikice mi se jako sviđaju.

    http://stroongana.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti si imala zaista uzbudljivu sedmicu ^_^
    Iskrene čestitke na medalji jer i treće mjesto je za svaku pohvalu. Vjerujem da ni to nije bilo lako za osvojiti ^_^

    OdgovoriIzbriši