nedjelja, 3. prosinca 2017.

Nedjeljom navečer = tjedan od 27.11. do 3.12. (2017)


-I počeo je taj čarobni prosinac, mjesec lampica, božićnog ugođaja i obiteljskih okupljanja. Zadnje poglavlje ove godine. No, prije tog finalnog završetka, imamo još mjesec dana i predivne događanje ispred nas za proživjeti.

-Početak tjedna je prošao u laganom učenju, u utorak sam s jednom curom radila plakat iz matematike, a u srijedu iz povijesti. U srijedu inače imam trening, ali kada sam došla pred dvoranu struje nije bilo, pa nismo ni imali trening. Isti dan smo Ela i ja konačno predale sve naušnice. Učiteljica je bila iskreno oduševljena, i baš sam sretna zbog toga.

-U četvrtak smo nadoknađivali trening, a ja sam i radila prezentaciju iz geografije. U petak smo imali prodaju u školi, jedna cura i ja smo prodavale i bilo nam je zakon. Pojele smo hrpu stvari, popile sok, izludirale se, i nešto malo i prodale. Sebi sam kupila neku ukrašenu limenku za bojice te preslatkog snješka kojeg ću uskoro fotografirati. Kasnije sam se malo opustila gledajući seriju.- Jučer ujutro sam išla u "planinu", baš sam se istrčala i nauživala svježeg zraka. Sa roditeljima sam išla na Advent u Osijeku, jako su lijepo sve uredili. U sredini je klizalište, a okolo kučice sa stvarima za prodaju. Nažalost, nisam mnogo fotografirala jer je bio mrak i moja kamera nije dostojna tome. Poslije toga smo otišli na picu i sok. 
- Danas je kod nas klanje, tako da sam se probudila u pola 8. Kod mene su već svi bili, sestre, djeda, nećakinje, kuma.. Mama mi je pokazala da je pao snijeg i to mi je odmah popravilo dan. Naučila sam sve i napisala zadaću, a onda sam sa nećakinjama otišla van. Fotografirale smo preostali snijeg, te smo napravile i par selfija. Išle smo i u park. Kada sam došla kući sređivala sam planer i svoju mapu.
-Ovaj tjedan mnogo sam razmišljala o prošlom postu, te sam odlučila da ostavim ovo ime i radim dizajn kakav sam dosad radila. Nadam se da vam se ovaj novi zimski sviđa. Mjesečne citate ću ostaviti, dok ću sve ostale mjesečne postove (knjige, filmove i favorite) prebaciti na godišnju bazu (nakon svakog godišnjeg doba). Počela sam pisati ideje za božićne postove, tako da možete očekivati takve postove.

-Ako me netko prati na instragramu, molim vas da mi pomognete jer bih željela zimski feed, i zato vas pitam biste li htjeli sivo-bijeli feed s mješanjem toplog i hladnog podtona?


Sviđa li vam se novi dizajn bloga?
Kako ste vi proveli tjedan?


4 komentara:

  1. Draga moja, odličan post. Jako zanimljiv. Slicice su prekrasne,a post prezanimljiv. Uzivala sam citajuci ovaj post.

    http://stroongana.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaista lijep novi zimski izgled bloga!
    Uživala sam čitajući post :) <3

    OdgovoriIzbriši