utorak, 23. siječnja 2018.

Darovi koje sam dobila za Božić

-Iako će uskoro proći mjesec dana od Božića, svake godine pišem ovaj post i želim nastaviti tradiciju unatoč užasnom kašnjenju. Pišem trenutno bolesna, dosta toga mi se nagomilalo i pokušavam održavati sve u redu, ali eto blog mi zbog toga pati. Pokušati ću redovitije pisati jer blog stvarno ide nizbrdo i nije mi drago zbog toga. 
-Majica koju ste vidjeli u prošlim postovima. Jako je udobna, mekana i topla. Boja me je stvarno oduševila te mi je ova mačkica koja namiguje preslatka. Obožavam ju nositi jer se može iskombinirati na razne načine, te kada ne znam što odjenuti odjenem nju i izgleda prefora.-Koferčić s šminkom koji je dosta popularan i mnogo cura ga je dobilo. Mislim da je to jako lijepi poklon za osobe koje se vole šminkati. Nisam dobila nikakvu alergijsku reakciju na šminku, no postoje različiti te ja preporučujem ovaj iz Mullera jer mu je šminka dermatološki testirana. Četkice su jako kvalitetne, ne ispadaju im dlačice, sjenila se ne truse, crveni ruž je jako dugotrajan, traje čitav dan i zaista je kvalitetan dok se nude "mrvi" s usana i teško se nanosi. Lakovi su dosta dobri, a olovka za oči je mekana i vrlo intezivna.-Majica mi je stvarno divna, vrlo je udobna i ima lijep print. Čaša me je oborila s nogu jer obožavam Star Wars i bila sam presretna kada sam vidjela.
-Nažalost, iako sam ja dosta niska i mršava, imam jake noge i nekada ljudi to ne uzmu u obzir kao u ovom slučaju. Tajice su mi male, te ih nikako ne mogu nategnuti. Proslijediti ću ih nekome kome pristaju.-Još jedna majica koja je predobra, rastezljiva je, mekana je. Ide uz tijelo te je svakako više za osobe s ravnim trbuhom. Osoba me itekako pozna jer ovo je šampon i regenerator iz kolekcije koju koristim. Jako lijepo mirišu, kosa je čista i njegovana nakon korištenja.-Tajice su jako tople i debele, imaju uzorak ruže i meni su predivne. Moram priznati malo su teže za uklapanje, ali se pronađe kombinacija i s njima. Tko me prati zna da obožavam Fa, i gel i dezegdorans predivno mirišu i jedva čekam da ih isprobam.-Vjerojatno svi koji me poznaju znaju da volim lijepe njegovane nokte, dugački su mi lijepi, ali zbog sporta ih održavam na normalnoj duljini. Trenutno imam 62 laka (s ovima) i presretna sam jer se moja kolekcija širi. Lakovi su dosta kvalitetni osim ovog mat rozog koji se brzo skine s nokta ako se napravi samo jedan premaz. Traka je lijepa i vrlo elastična, gumice su jake i drže moju teško ukrotivu kosu na mjestu. U ovoj kutijici je naušnica u obliku kotačića, na drugoj rupici sam često imala male masnice, ali otkad ovu nosim toga nema.

-Dobila sam još i novce, hrpu slatkiša i neke sitnice. Gore ste vidjeli poklone koje sam dobila kod kuće, sestara i kume.Nema komentara:

Objavi komentar