četvrtak, 11. siječnja 2018.

Pogled unazad (pregled od 17.12. do 7.1)

-Nije mi se dalo. To je jedino pravo i istinito objašnjenje za skoro 4 tjedna ne pisanja rubrike "Nedjeljom navečer" i općenito neredovito pisanje. Uhvatila me neka želja za hladnim vremenom jer kod mene više prži nego što hladi. Nisam naviknuta na ovu klimu, samo se vučem kao krepala kokoš i unatoč tome da se lijepo naspavam stalno zijevam. Ni treninzi nisu previše pomogli,a tek sam jučer uopće se malo izdigla iz tog prokletog raspoloženja i počela izgledati kao živa osoba. Ne kažem da nisam imala predivne dane jer sam imala, ali kada mi netko nije došao ili negdje nisam išla, provela sam dan u krevetu.Mislim da vam dugujem neki pregled tog razdoblja, i zato idemo se prisjetiti onih lijepih dana.

-Tjedan od 17.12. do 24.12. bio je zadnji tjedan polugodišta. U utorak smo dobili predivne personalizirane poklone od ljudi iz Brela, u srijedu imali priredbu, te u četvrtak išli besplatno na klizanje. Subotu sam od viroze provela u krevetu moleći se za ozdravljenje, a na Badnjak sređivala čitavu kuću.

-Božić mi je lijepo protekao, dobila sam predivne stvari i prejela se dobrih kolača.-Noć sa 28. na 29. sam prespavala kod Ive, radile smo tortu koja se pokazala našim groznim neuspjehom. Trebale smo spavati, ali na kraju uopće nismo spavali, što je bio priličan problem jer sam ja čitav 29. radila kolače, ali uspjela sam.

-30. je bio moj rođendan. Zabavili smo se, bilo je nekih čudnih stvari, no na kraju nije bilo loše. Torta je hvala Bogu uspjela odlično. Dvije cure su prespavale kod mene tako da smo se zezali čak do 2 sata u noć.
-31. mi je došla kolegica, te smo se zajedno spremile za doček u Domu kulture, pucali smo petarde (one koje sam smo zavrte), plesali, gledali vatromet, a oko 2 sata sam otišla kući. Bilo je predivno.-3.1. sam išla s Ivom gledati film
Ratovi zvijezda:Posljednji Jedi u kino. Veliki sam obožavatelj Star Wars-a i nisam mogla dočekati da ga mogu naći na netu, nego sam natjerala roditelje da me odvedu. Išle smo na Reald 3D i film je predobar.-U ovu nedjelju mi je moja najbolja prijateljica bila kod mene. Bila je bolesna kada sam imala rođendan pa je došla sada umjesto tada. Prošetale smo mojim selom, bile u 2 parka, pogledale sve životinje koje imam, šminkale se, radile gimnastiku i katu, iskušavale glupost i odlično se zabavile. Svakako ću pamtiti taj dan, nažalost živimo pola sata jedna od druge i nismo u stanju dolaziti stalno, ali redovito se vidimo na treninzima.


-Nisam vas željela udaviti sa previše fotografija, te se nadam da ste ipak uživali u ovom postu. Pokušati ću redovitije pisati, te se sada bacam na uređivanje planera.
Nema komentara:

Objavi komentar