ponedjeljak, 22. srpnja 2019.

Moj povratak na blog

Dobar dan i dobrodošli na moj blog, vjerojatno dugo niste bili ovdje, jer ni mene nije bilo. Konačno vam mogu reći da sam se vratila i da ću krenuti redovito pisati. Neću se ovaj put vraćati na starije događaje, nego ću krenuti odmah na nove postove. I to već vjerojatno od sutra ili prekosutra. Nisam odredila neke dane kada ću pisati, posebno sada preko ljeta, nego ću pisati kada napravim dobre fotografije, to možda nekada bude dva dana zaredom, a nekada samo jednom tjedno.


Dosta toga se promjenilo od zadnjeg posta. Ako niste znali, završila sam prvu godinu srednje škole za farmaceutskog tehničara, čitavu godinu sam bila u domu i to je glavni razlog zašto nisam pisala. Trebala sam se naviknuti na potpuno novo okruženje, i upoznati samu sebe kao osobu. U planu mi je prije početka škole napisati svoje iskustvo u vezi doma i nove škole, kako bi pomogla curama (i dečkima) koje ove godine upisuju srednju školu. Ono što sam ja naučila je da nije bilo lako, meni je prvo polugodište bilo najgore razdoblje mog života (o tome ćemo više drugi put, samo ću reći da nije zbog društva), ali bilo je vrijedno i na kraju je sve završilo na svom mjestu, više manje. 


U vezi rubrika koje sam prije pisala, sve one će ostati na mojem blogu, ali pod sezonskom bazom. Tako će umjesto "Favoriti ožujka" biti "Favoriti proljeća". Rubrika "Nedjeljom navećer" vjerojatno neće izlaziti svaki tjedan, nego svaka dva (iako ovo još nisam razradila) ili čak jednom mjesečno. Još razmišljam o svemu tome. Odlučila sam se više koncentrirati na neke random postove, na davno zaboravljenu rubriku "Razgovarajmo o..", na postove o kolačima, vježbanju, motivaciji, knjigama, filmovima i svemu o čemu VI želite čitati, uvijek sam otvorena za nove teme.


Vratiti ću se i na instragram, ali prvo moram uhvatiti "summer vibe" jer ne znam što mi je ove godine. Inspirirana sam samo za gledanje serije, malo vježbanja i povratak na blog. Jednostavno sam se vratila na selo gdje živim s roditeljima, a svi moji prijatelji, mjesta za izlazak, bazeni su ostali za mnom u gradu gdje se školujem. No, uzbuđena sam što će me sada blog natjerati na izlazak iz kuće kako bi uhvatila neke nove fotografije, sretna sam što se konačno vraćam i nadam se da ćete uživati u novim postovima koje sam vam pripremila. 

Do sljedećeg puta vaša:


Broj komentara: 5:

 1. Radujem se novim postovima ❤ Nadam se da ces uzivati u pisanju postova ponovo ❤❤

  Novi post---
  mellowcent.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
 2. Drago mi je što si se vratila. Ja sam recimo, danas otvorila svoj blog i mogu reći da uživam dok pišem, tako da mi je drago što si se vratila.

  https://sweetsunshinexx.blogspot.com - upravo sam objavila prvi post, nadam se da ćeš pogledati xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Prvi put sam na tvom blogu i razumijem te uvezi srednje, jer sam i sama završila prvu godinu. To je ogromna promjena i u početku nije lako, ali kasnije se sve položilo na najbolji mogući način, mada je tebi bilo baš teško jer si u domu. A što se tiče bloga, radujem se tvojim narednim postovima.❤️

  Sweet-dreams-14.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Amazing blog —AS ALWAYS— I really enjoy reading your contents! Much love!

  OdgovoriIzbriši